À la Carte

Alle ugens dage:

Forretter:

Dagen suppe m. flutes

88.-

oksetatar m/ syltede rødløg & peberrodscreme

108.-

Tarteletter m. hønsefyld

88.-

Rejecocktails m/ flutes

88.-

Carpaccio m/ peberrodscreme & parmesan

88.-

Citrus marineret laks m/ agurkecreme

88.-

Cæsar Salat m/ kylling

98.- 
   

 

 

 

Hovedretter:

Skindstegt laks m/ hvide kartofler & dildsky

228.-

Ungehanebryst m/ grillede kartofler & hvid balsamico sky

198.-

Flæskesteg m/ kartofler & rødkål

178.-

Allegade Gryde m/ bacon cocktail pølser & kartoffelmos

178.-

Amerikansk spareribs m/barbecue & coles law

188.-

WienerSchnitzel af kalvefilet m/ pommes sautees 

198.-

Braiseret lam m/ pommes sautées og lammesky

198.-

Kalvefilet m/ rødvinssauce & årstidens grøntsager

198.-

Sydamerikansk Oksefilet m/ bearnaisesauce grove kartofler(Min 2 personer - ca 800g)

198.-

 


Vi Griller sommerhalvåretalle ugens dage kl, 17-21


Vinterhalvåret Torsdag fredag & lørdag kl 17 til 21

Forret & grill 269.-

3 retter     299,-

Grill alene 198.-


 

 

 

 

Desserter og ost:

Is m/ frugt

68.-

Bananasplit m/ is & chokoladesauce

88.-

Gl.Æblekage m/ ribsgele

48.-

Hjemmelavet lun æbletærte m/ karamelsauce & is

88.-

Let frossen chokoladekage m/ frugtcoulis & is

88.-

Indbagt brie m/ tyttebær

78.-

Gorgonzola m/ smørristet rugbrød, rødløg & æggeblomme

78.-