Påske

1. - 2. Påskedag: kl. 13.00 - 17.00 serveres ved bordet

 

Påskebord

Sildeanretning m/ karrydressing, 

Æg og rejer m/ mayonnaise,

Fiskefilet m/ remolade, Fersk røget laks m/ asparges,

Hønsesalat m/ bacon, Tarteletter m/ hønsefyld,

Flæskesteg m/ rødkål og surt,

 Lammekølle m/ mintgele,

Ost og kiks,

 

Pris kr. 299,- 

Mortens Aften

Kl. 18.00 - 22.00

 

Velkomstdrink - Kirr

Marineret laks m/ agurkecreme

Hvidvin Pavillon de tour

Gammeldags Andesteg m/ hvide og brune kartofler

Rødvin Pavillon de tour

Herregårds Æblekage m/ flødeskum



Pris kr. 498.- 

 

Juleaften

 18.00 - 22.00

Juleaften 

Velkomstdrink

Kogt laks m/ hollandaise

Hvidvin blanc de blanc

Gammeldags Andesteg og Flæskesteg
med brune kartofler og hvide kartofler,
rødkål, ½ æble med gele og skysovs.

Rødvin Mont Ferrant

Ris ala mande med kirsebærsovs

Pris kr. 598,- 

 

 

Julefrokost

kl. 12.00 - 17.00

Julebord

Sildeanretning m/ karrydressing,

Fiskefilet, m/ remoulade,

Rejer m/ mayonnaise - Fersk røget laks, Krabbe/ reje salat,

Hønsesalat med bacon

Tartelleter m/hønsefyld

Sylte m/rødbeder

Glaseret skinke,

Flæskesteg m/Rødkål og surt

Osteanretning & Ris al'a Amande

Pris kr. 299,-

 

kl. 19.00 - 01.00  

Den store julebuffet

1 sneøl på bordet

Fadøl, vand og vin Ad Libitum til kl. 01.00

Sildeanretning

Fiskefilet, m/ remoulade,

Rejer - Fersk røget laks m/asparges

Hønsesalat med bacon

Tartelleter m/hønsefyld

Medister Pølse og Lun Leverpostej m/bacon

Sylte m/rødbeder

Glaseret skinke & æbleflæsk

Flæskesteg m/Rødkål og surt

Frisk frugt & Ris al'a Amande

Osteanretning

Pris kr. 598,- 

 

 

Juledagene

1. og 2. juledag, 13.00 - 17.00


Julebord - Pris kr. 299,-