
18.00 - 22.00
Juleaften
Kogt laks m/ hollandaise
Hvidvin blanc de blanc
Gammeldags Andesteg og Flæskesteg
med brune kartofler og hvide kartofler,
rødkål, ½ æble med gele og skysovs.
Rødvin Mont Ferrant
Ris ala mande med kirsebærsovs
Pris kr. 648,-

kl. 13.00 - 17.00
Julebord
serveres ved bordet,
1 sne øl på bordet
fadøl, vand, og vin ad libitum.
Sildeanretning m/ karrydressing,
Fiskefilet, m/ remoulade,
Rejer m/ mayonnaise - Fersk røget laks, Krabbe/ reje salat,
Hønsesalat med bacon
Tartelleter m/hønsefyld
Sylte m/rødbeder
Glaseret skinke,
Flæskesteg m/Rødkål og surt
Osteanretning & Ris al'a Amande
Pris kr. 569.- pr kuvert
uden drikkevarer 339,.

kl. 18.00 - 22.00
Julebord
serveres ved bordet.
1 sneøl på bordet
Fadøl, vand og vin Ad Libitum.
Sildeanretning
Fiskefilet, m/ remoulade,
Rejer - Fersk røget laks m/asparges
Hønsesalat med bacon
Tarteletter m/hønsefyld
Sylte m/rødbeder, Glaseret skinke
Flæskesteg m/Rødkål og surt
Frisk frugt & Ris al'a Amande
Osteanretning
Pris kr. 569,- pr. kuvert
uden drikkevare 339,-
