Påske

1. - 2. Påskedag: kl. 13.00 - 17.00 serveres ved bordet

 

Påskebord

Sildeanretning m/ karrydressing,

Æg og rejer m/ mayonnaise,

Fiskefilet m/ remolade, Fersk røget laks m/ asparges,

Hønsesalat m/ bacon, Tarteletter m/ hønsefyld,

Flæskesteg m/ rødkål og surt,

Lammekølle m/ mintgele,

Ost og kiks,

 

Pris kr. 339,-

Mortens Aften

Kl. 18.00 - 22.00

 

Marineret laks m/ agurkecreme

Hvidvin Pavillon de tour

Gammeldags Andesteg m/ hvide og brune kartofler

Rødvin Pavillon de tour

Herregårds Æblekage m/ flødeskum

 

 

Pris kr. 498.-

 

Juleaften

18.00 - 22.00

Juleaften

 

Kogt laks m/ hollandaise

Hvidvin blanc de blanc

Gammeldags Andesteg og Flæskesteg
med brune kartofler og hvide kartofler,
rødkål, ½ æble med gele og skysovs.

Rødvin Mont Ferrant

Ris ala mande med kirsebærsovs

Pris kr. 648,-

 

 

Julefrokost

kl. 13.00 - 17.00

Julebord 

serveres ved bordet,

1 sne øl på bordet

fadøl, vand, og vin ad libitum.

 

Sildeanretning m/ karrydressing,

Fiskefilet, m/ remoulade,

Rejer m/ mayonnaise - Fersk røget laks, Krabbe/ reje salat,

Hønsesalat med bacon

Tartelleter m/hønsefyld

Sylte m/rødbeder

Glaseret skinke,

Flæskesteg m/Rødkål og surt

Osteanretning & Ris al'a Amande

Pris kr. 569.- pr kuvert

uden drikkevarer 339,.

 

kl. 18.00 - 22.00

Julebord

serveres ved bordet.

1 sneøl på bordet

Fadøl, vand og vin Ad Libitum.

 

Sildeanretning

Fiskefilet, m/ remoulade,

Rejer - Fersk røget laks m/asparges

Hønsesalat med bacon

Tarteletter m/hønsefyld

Sylte m/rødbeder, Glaseret skinke

Flæskesteg m/Rødkål og surt

Frisk frugt & Ris al'a Amande

Osteanretning

Pris kr. 569,- pr. kuvert

uden drikkevare 339,-

 

 

Juledagene

1. og 2. juledag, 13.00 - 17.00


Julebord - Pris kr. 339,-