Selskabsmenuer

Kun forslag - alt kan lade sig gøre

 

Forretter:

Marineret laks m/ agurkecreme

Tarteletter m/ hønsefyld

Reje eller skaldyrscocktails

Melon m/ landskinke

½ Hummer m/ dressing

Hummersuppe m/ flutes

Kogt laks m/ hollandaise

Muslingeskal m/ fiskestuvning

Indbagt laks m/ dressing

 

Hovedretter:

Gammeldags flæskesteg m/ rødkål

Indbagt svinemørbrad m/ svampe

Lammekølle m/ mint gele

Farseret kalkun m/ svampe

Kalvefilet m/ rødvinssauce

En hel steg serveres ved bordet, man skærer selv

Farseret vildsvin m/ svampesauce

Oksefilet m/ rødvinssauce

 

Desserter:

Citronfromage m/ is og pure

Mandelrand m/ is og frugt

Is m/ varm chokoladesauce

Frugttærte m/ is og frugt

½ ananas m/ is

Pære m/ is og chokoladesauce

Fløderand m/ frugt

Pandekager m/ is og frugt

Indbagt brie m/ solbær

 

Natmad:

Løgsuppe m/ flutes

Tarteletter m/ hønsefyld

Gullaschsuppe m/ flutes

Hvid labskovs m/ rugbrød

Aspargessuppe m/ flutes

Legeret hønsekødsuppe

 

3 retters menu kr. 375,-

Velkomstdrink, vin ad libitum og dessertvin kr. 225,-

Kaffe m/ småkager og chokolade, 1 cognac eller likør kr. 85,-

Fri bar - 2 timer øl, vand, vin og snacks kr. 125,-

Fri bar - m/ spiritustillæg kr. 75,-

Natmad kr. 75,-

Lille koldt bord med lunt kr. 125,-

 

Caverybuffet:

Valgfri: Forret Lammekølle, skinke, vildsvin og oksefilet, svampe, rødvinssauce,

Valgfri: Kartofler og stort salatbord.

Valgfri: dessert

Kr. 395,-

 

Det store luksus kolde bord med lune retter

Fra 12.00 - 17.00 (serveret ved bordet)

Velkomstdrink, øl, vand, vin ad libitum

Marineret sild m/karry dressing

Krydder sild m/løg og kapers

Fiskefilet m/remoulade

Rejer m/mayonaise

Kogt laks m/rejer

Hønsesalat m/bacon

Fersk røget laks m/asparges

Tarteletter m/hønsefyld

Flæskesteg, m/rødkål og surt

Lun leverpostej m/bacon

Oksestegsfilet

Mørbradbøf m/bløde løg

Frisk frugt, Ost og kiks

Kr. 535,-