Selskabsmenuer


Sammensæt egen 3 retters menu 439



Forretter
Marineret laks m. rygeostcreme
Tarteletter m. hønsefyld og asparges
Landskinke m. melon
½ Hummer m. rejer og dressing
Indbagt laks m. dressing




Hovedretter
(Alle hovedretter serveres m. kartofler, årstidens garniture og sauce)
Kalvefilet
Helstegt oksefilet
Svinemørbrad

Cavery Buffet
(tillæg 50 kr. pr. kuvert)

Lammecoulotte, helstegt oksefilet, sennepsmarineret skinke m. spinat,
ovnstegte kyllingeoverlår, råstegte kartofler, pommes frites,
flødekartofler, bearnaise og rødvinssauce, garniture og
blandet salater




Desserter
Gateu Marcel m. is
Lun æbletærte m. karamelsauce og is
Cheesecake m. rommarineret bær
Pandekager m. is
Halveret ananas m. is




Natmad
(tillæg 80 kr. pr. kuvert)
Gullaschsuppe
Pølsemandens specialiteter
Kartoffelporresuppe m. baconknas
Klar hønsesuppe




Priser
Velkomstdrink, øl, vand, vin ad libitum og 1 glas dessertvin 299
3 retters selskabsmenu (Caverybuffet tillæg 50 kr. pr. person) 439/489
Kaffe og the m. småkager og chokolade, cognac eller bailey 89
Fri bar 2 timer m. øl, vand, vin og snacks 149
Spiritustillæg i 2 timer 99
Natmad 80



Festen
Velkomstdrink, øl, vand og vin ad libitum, 3 retters festmenu ca. 4 timer
Kaffe og the m. småkager, chokolader, 1 cognac eller likør ca. 1 time
Fri bar m. øl, vand, vin og snacks (evt. med spiritus) ca. 2 timer
Natmad ca. 1 time
Timer ud over det fastsatte afregnes med 70 kr. pr. påbegyndt time
for fri bar m. øl, vand og vin.
Dertil kommer et tillæg på 50 kr. hvis spiritus ønskes.

Vær opmærksom på der betales for det fulde antal kuverter
som er tilmeldt dagen før.



Luksus koldt bord

Marineret sild og kryddersild
m. hjemmelavet karrydressing

Paneret rødspættefiletter m. remoulade og citron
Rejer m. mayonnaise
Kogt laks m. rejer
Røget laks m. rygeostcreme og syltede rødløg
Krabbesalat m. rejer
Hønsesalat m. bacon
Lun leverpostej m. svampe
Tarteletter m. hønsefyld og asparges
Flæskesteg m. rødkål og surt
Mørbradstykker m. bløde løg
Mild ost og brie serveret med frugt og kiks
609



Ved endelig reservation, skal vi dog bede om et depositum på 2000 kr.
Dette kan indsættes i bank eller betales i restauranten
(For kontooplysninger, kontakt venligst restauranten)



Vi står altid klar til at hjælpe med et godt arrangement,
så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud !

Alle henvendelser vedr. hotelværelser skal ske på hotel@pc.dk